Γαλανόπουλος: «Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά δεν με φοβίζει»
Ο Κώστας Γαλανόπουλος αναφέρθηκε στο ματς της ΑΕΚ με τη Νόα, αλλά και στον δικό του ρόλο φέτος στην ομάδα.
Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο ρόστερ της ΑΕΚ και φυσικά για το παιχνίδι με τη Νόα μίλησε ο Κώστας Γαλανόπουλος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τους Αρμένιους.
Ο Έλληνας άσος τόνισε πως θα διεκδικήσει τη θέση που του ανήκει ενώ επισήμανε πως το αυριανό ματς είναι τώρα το πιο σημαντικό, σχολιάζοντας ερώτηση σχετικά με τη Χάιντουκ που είναι ο πιθανός αντίπαλος στην επόμενη φάση.
«Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά δεν με φοβίζει. Είμαι σε θέση να διεκδικήσω τη θέση που μου ανήκει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μέσος της ΑΕΚ.
Όσα είπε ο Κώστας Γαλανόπουλος:
Για το ότι έβγαλε όλη την προετοιμασία: «Ήταν μια προετοιμασία που πήγε καλά. Το σημαντικότερο είναι ότι ήμουν εκεί, έβγαλα όλες τις προπονήσεις και όλα τα φιλικά παιχνίδια. Αποτελώ ακόμα μια επιλογή για τον προπονητή, έχουμε μιλήσει, είναι ευχαριστημένος και εκείνος. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια αλλά δεν με φοβίζει, είμαι σε θέση να διεκδικήσω τη θέση που μου ανήκει» .
Για την κλήρωση και το ότι μπορεί η ΑΕΚ μπορεί να παίξει και πάλι απέναντι σε ομάδα της Κροατίας: «Η ερώτηση είναι δυο βήματα μπροστά, το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το αυριανό και ο επαναληπτικός και μετά να αναλύσουμε τη συνέχεια».
- Πόσοι έχουν σκοτωθεί στη Μέση Ανατολή από την έναρξη του πολέμου Ιράν – ΗΠΑ – Ισραήλ
- Η Μπίλι Άιλις διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Ο γυάλινος κώδων» της Σύλβια Πλαθ
- Ζήσης: «Ο στόχος του Άρη Betsson είναι είτε η Euroleague, είτε το NBA Europe» (vid)
- Διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
- Ο Βάρρας, ο Βορίδης και οι ευνοϊκοί έλεγχοι για τις παρατυπίες στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Οδοντωτός: Αναστέλλεται η λειτουργία του – Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια


