Την ανανεωμένη του ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League κόντρα στη Μάλμε, κατέθεσε σήμερα (2/8) στην UEFA ο ΠΑΟΚ.
Σε δύο αλλαγές συγκριτικά με τα ματς κόντρα στη Μπάνια Λούκα προχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος συμπεριέλαβε σ’ αυτή τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου, τον Ταρίκ Τισουντάλι και τον Φέντορ Τσάλοφ, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες από τους Θεσσαλονικείς.
Από την άλλη, εκτός έμειναν οι Ράφα Σοάρες και Άλι Σαμάτα. Όσο για τον 20χρονο Σόλα Σορετίρε, έμεινε εκτός καθώς δεν θα μπορούσε να προστεθεί στην λίστα Β, αν και ηλικιακά είναι στο όριο, καθώς αυτή η λίστα αφορά σε παίκτες που έχουν παίξει στον ΠΑΟΚ για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα από τα 15 ως τα 21.
Οι παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες κόντρα στη Μάλμε και θα βρίσκονται στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Αποκαλύψεις για τις προτάσεις που δέχθηκε Γιούργκεν Κλοπ από τον ατζέντη και έμπιστο σύμβουλό του, Μαρκ Κόζικε, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως προπονητής
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως ο Πανσερραϊκός που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 63′ ισοφάρισε αμφότερες κι έτσι πήρε μια παλικαρίσια ισοπαλία 2-2, μέσα στο Περιστέρι, στο παιχνίδι που έκλεισε την 21 αγωνιστική.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Δευτέρας (16/2) και ανεβάζει ρυθμούς για να προλάβει το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.