Η ονειρική ομάδα της Ισπανίας με τους Ράφα Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ έφτασε στα προημιτελικά του διπλού τένις ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, νικώντας σήμερα (30/7) με 6-4, 6-7 (2), 10-2 τους Ολλανδούς Τάλον Χρίκσπουρ και Γουέσλι Κούλχοφ.
Μια μέρα αφότου ο 14 φορές πρωταθλητής του γαλλικού Open, Ράφα Ναδάλ ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο απλό, ο 38χρονος επανήλθε με μια επιβλητική εμφάνιση στο πλευρό του συμπατριώτη του.
Χαμός στο γήπεδο
Οι «Ναδαλκαράθ» (Nadalcraz), ενθουσίασαν ένα κατάμεστο και θορυβώδες πλήθος στη «Suzanne Lenglen», καθώς συνδύασαν την τρομερή δύναμή τους για να διατηρήσουν το όνειρό τους για το χρυσό μετάλλιο.
Ο 21χρονος Αλκαράθ ήταν εκείνος που έκανε το κρίσιμο break του σερβίς στο πρώτο σετ. Ο Κούλχοφ, πρώην Νο. 1 στο διπλό στον κόσμο, και ο Χρίκσουπ παρουσίασαν σκληρή αντίσταση στο δεύτερο σετ πριν κυριαρχήσουν στο τάι μπρέικ, κερδίζοντας το με 7-2.
Αλλά οι Ισπανοί έπιασαν «φωτιά» στο αποφασιστικό τρίτο σετ, καθώς έφτασαν στη νίκη.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σοβαρός τραυματισμός για τον Ντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος μετά από χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα Γουέστ Χαμ - ΚΠΡ στο FA Cup αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο, φορώντας κολάρο.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
Το Περιστέρι Betsson ήταν μέσα στη διεκδίκηση της νίκης για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο στο τέλος ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» το ματς με 94-86.