Σάκκαρη – Κόστιουκ 1-2: «Λύγισε» τη Μαρία η Ουκρανή και την απέκλεισε από τη συνέχεια
Η Μάρτα Κόστιουκ επικράτησε της Μαρίας Σάκκαρη με 2-1 σετ και την άφησε εκτός συνέχειας των Ολυμπιακών Αγώνων.
Σε ένα παιχνίδι που κράτησε για σχεδόν τρεις ώρες Μαρία Σάκκαρη και Μάρτα Κόστιουκ έδωσαν μια τεράστια μάχη, με την Ουκρανή εν τέλει να επικρατεί με 2-1 και να παίρνει εκείνη την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η Ελληνίδα τενίστρια παρότι προηγήθηκε στα σετ, είδε την αντίπαλό της να παίρνει το τάι μπρέικ στο δεύτερο σετ, ενώ στο τέλος κάποια λάθη της στοίχισαν για να έρθει η ήττα και ο αποκλεισμός.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα για τη Σάκκαρη, η οποία είδε την αντίπαλό της να παίρνει άμεσα προβάδισμα με 3-0 στα γκέιμ και ένα μπρέικ. Η Ελληνίδα αθλήτρια πάντως δεν το έβαλε κάτω και με τρομερή απόδοση όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά πέρασε και με 5-3 μπροστά. Η Κόστιουκ μείωσε σε 5-4, αλλά η Σάκκαρη δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 6-4 και να περάσει μπροστά με 1-0 στα σετ.
Η μεγάλη μάχη στο δεύτερο σετ
Σε ένα παρόμοιο σκηνικό, η Ουκρανή άρχισε καλά και στο δεύτερο σετ αφού προηγήθηκε με 2-0, για να απαντήσει η Μαρία με δικό της μπρέικ για να κάνει το 2-2. Κάπου εκεί έλαβε χώρα ένα απίθανο σκηνικό, με τις δύο παίκτριες να παίρνουν γκέιμ μόνο από μπρέικ, παραμένοντας ισόπαλες με 4-4. Το… πράγμα γύρισε ξανά, με τις αθλήτριες να διατηρούν το σερβίς τους για το 6-6 και το τάι μπρέικ. Εκεί η Κόστιουκ ήταν ελάχιστα πιο ψύχραιμη και με 7-5 ισοφάρισε στα σετ σε 1-1.
Από μπρέικ σε μπρέικ και αποκλεισμός
Το τρίτο σετ άρχισε με ένα μπρέικ από κάθε πλευρά, με την Κόστιουκ να παίρνει το προβάδισμα με 3-1 χάρη σε ακόμα ένα. Η Σάκκαρη απάντησε και ισοφάρισε σε 3-3, ωστόσο η Ουκρανή κατάφερε να πάρει τα επόμενα δύο και να φτάσει στο 5-3. Η Μαρία βρέθηκε πίσω με 30-0 στο ένατο γκέιμ όμως μείωσε σε 5-4. Η Ουκρανή παρόλα αυτά απάντησε με μπρέικ και έφτασε στο 6-4 για το 2-1 στα σετ και τη νίκη.
- Συρία: Κίνδυνος για τη χώρα, η επιμονή του Ισραήλ να αποστρατιωτικοποιηθεί ο νότος, λέει ο Αλ-Σάρα
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Δεν έχετε στολίσει ακόμη; Τι να προσέξετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
- Ο Πέδρο Πασκάλ μιλάει για τη μακροχρόνια φιλία του με την Σάρα Πόλσον – «Δεν υπάρχω χωρίς εσένα»
- Κουτσούμπας στον Τύρναβο: Είμαστε με τα μπλόκα της αγροτιάς. Είμαστε με όποια μορφή πάλης αποφασίσετε εσείς
