Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος, είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ της Εθνικής ομάδας με τον Καναδά.
Ο κ. Κούβελος έφυγε από το Παρίσι και πήγε στη Λιλ για να δει τον πρώτο αγώνα της Ελλάδας στο Ολυμπιακό τουρνουά του μπάσκετ, αλλά του συνέβη ένα απρόοπτο. Λόγω της κοσμοσυρροής και της μεγάλης κλίσης που έχουν τα σκαλοπάτια στο γήπεδο, παραπάτησε και έπεσε κάτω.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Αμέσως όλοι οι Ελληνες που ήταν κοντά του, έτρεξαν να τον βοηθήσουν ενώ καθοριστική ήταν η επέμβαση του γιατρού της Εθνικής Ζακ Μελάγιες που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι.
Για προληπτικούς λόγους, με παρέμβαση του Αρχηγού Αποστολής στο Παρίσι Πέτρου Συναδινού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λιλ για τις απαραίτητες εξετάσεις, με τον κ. Μελάγιες να τον συνοδεύει.
Ωστόσο όπως αποδείχθηκε ο Ισίδωρος Κούβελος έχει γερή κράση, υπέστη απλώς μια ελαφριά διάσειση και μετά από λίγο πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο Παρίσι.
Μάλιστα από το νοσοκομείο όπου βρέθηκε, ρωτούσε ποιο είναι το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών για να παρακολουθήσει τους αγώνες του από κοντά!
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.