
Έκλεισε στον Προμηθέα ο Λούντζης
Ο Μιχάλης Λούντζης έμεινε και επίσημα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, όμως έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Ο Μιχάλης Λούντζης έκλεισε τον κύκλο του στον Ολυμπιακό και τη μέρα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή του, έχει ήδη συμφωνήσει με τον Προμηθέα.
Ο Έλληνας γκαρντ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα και έκλεισε στον Προμηθέα για να συνεχίσει εκεί την μπασκετική του σταδιοδρομία.
Επιστρέφει στην Πάτρα
Θυμίζουμε ότι ο Λούντζης αγωνιζόταν στην ομάδα της Πάτρας, ακριβώς πριν τη μετακόμισή του στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα τη σεζόν 2020-21.
Αξίζει να σημειωθεί πως στα 16 του χρόνια έκανε το ντεμπούτο του στην Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό, έγινε διεθνής με την εθνική ομάδα (στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023), όσο ήταν παίκτης του Ολυμπιακού και τώρα επιστρέφει στην Πάτρα για την δεύτερη θητεία του, τρία χρόνια μετά τον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και δύο Super Cup.
- «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Οι νέοι δικαιούχοι – Πώς θα κάνετε αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Κάποιος να θυμίσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ιστορία του Νίξον
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- «Δεν χρειάζεται σχόλιο»: To βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το φάουλ του Ναν στο τέλος (vid)
- Βέροια: Κατέρρευσε τμήμα αρχαίου τείχους στην αυλή του – Πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ Αρχαιολογίας και Δήμου
- Φοροαπαλλαγές: Μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Βρυξελλών – Κατηγορίες και κόστη




