Τις υπηρεσίες του Μιχάλη Λούντζη θα στερηθεί ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση κόντρα στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.
Σύμφωνα με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, ο Έλληνας άσος ταλαιπωρείται από ίωση κάτι που καθιστά αδύνατο την συμμετοχή του στην αποστολή για την Σερβία.
Επιπλέον εκτός προπονήσεων παραμένει ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Θυμίζουμε πως ο Σέρβος φόργουορντ τραυματίστηκε στο πρόσφατο ματς κόντρα στην Βιλερμπάν με αποτέλεσμα να μείνει στα «πιτς» για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.
Παρόλα αυτά στο μεγάλο λιμάνι υπάρχει αισιοδοξία πως θα γυρίσει στην αγωνιστική δράση νωρίτερα από το αναμενόμενο κάτι που επιβεβαίωσε μετά το παιχνίδι με τον Απόλλων Πάτρας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
O Τόνι Κούκοτς θα παρευρεθεί στην «Stark Arena» για το Παρτιζάν – Ολυμπιακός
Παρτιζάν και Ολυμπιακός συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την κρίσιμη αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής της Euroleague (28/3, 21:30), σε ένα ματς που κρίνει πολλά και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο, η αναμέτρηση της «Stark Arena» θα έχει ακόμα ένα ενδιαφέρον στοιχείο καθώς θα την παρακολουθήσει από κοντά ο βετεράνος μπασκετμπολίστας Τόνι Κούκοτς, ο οποίος θα βρεθεί στο γήπεδο ως εκλεκτός καλεσμένος των Σέρβων.
Ο 55χρονος, πλέον, Κροάτης θα παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κόντρα στους ερυθρόλευκους, σε ένα ματς που μπορεί να αποβεί καθοριστικό για το πλασάρισμα των δύο ομάδων στην τελική βαθμολογία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ. Μάλιστα, ο Κούκοτς θα παραμείνει από την Πέμπτη (28/3) μέχρι την Κυριακή (31/3) στο Βελιγράδι, αφού θα παρευρεθεί στην προβολή του αυτοβιογραφικού ντοκιμαντέρ «Magic Week», αφιερωμένο στην μεγάλη καριέρα του.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.