Ακρίτα: Η κυρία Πετρούλια διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα υγείας – Το βίντεο πριν τη διαγραφή Πολάκη το είδε κανείς;
Η Έλενα Ακρίτα υπογραμμίζει πως η συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη έχει διαψεύσει ότι έχει πρόβλημα υγείας και στέλνει μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη
Θέση για το επεισόδιο που σημειώθηκε σε επιτροπή της Βουλής με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος επιτέθηκε σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, με αποτέλεσμα τη διαγραφή τού βουλευτή Χανίων από τον ΣΥΡΙΖΑ, παίρνει η Έλενα Ακρίτα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε απευθυνθεί στην Νατάσα Πετρούλια, συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, λέγοντας τα εξής: «Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία, συνεργάτη του υπουργού, που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».
Την κυρία Πετρούλια υπερασπίστηκαν πολλοί, με την βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, να της ζητά συγγνώμη εκ μέρους του κ. Πολάκη βάζοντας μάλιστα και τα κλάματα, καθώς υποστηρίχθηκε ότι η συνεργάτιδα Γεωργιάδη έχει πρόβλημα υγείας.
Ωστόσο, όπως επισημαίνει η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο Facebook, η ίδια η κυρία Πετρούλια, σε συνέντευξή της, διαψεύδει κατηγορηματικά «ο,τιδήποτε αναληθές έχει γραφεί ή/και έχει ακουστεί σχετικά με θέμα υγείας, το οποίο είναι ψευδές και ανυπόστατο».
Όπως γράφει χαρακτηριστικά η βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ, «για την υπόθεση Πολάκη. Η ίδια η κ. Πετρουλια διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα υγείας και θεωρεί τον σχετικό ισχυρισμό ‘ψεύδη και ανυπόστατο’. Και τόση ώρα στη Βουλή που τη βλέπω ακριβώς απέναντί μου είναι σοβαρότατη, χωρίς το παραμικρό τικ ή μορφασμό. Το επίμαχο βιντεο το είδε κανείς πριν τη διαγραφή;».
Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα
- Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές τη Δευτέρα σε 15 περιοχές
- «Ο Σατανάς θα έρθει να σε κυνηγήσει»: Η προειδοποίηση του Μελ Γκίμπσον πριν από τη νέα ταινία για την Ανάσταση
- Πετρέλαιο: Το Μπρεντ πάνω από τα 90 δολάρια το βαρέλι, στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο
- Σχέση: Ο χωρισμός δεν σημαίνει και το τέλος των συναισθημάτων
- Εξοχικές κατοικίες: Αυξάνονται οι τιμές για αγορά – Οι ακριβότερες περιοχές
- ΗΠΑ: Έπληξαν για ένατη συνεχόμενη νύχτα το Ιράν – Η Τεχεράνη λέει ότι στοχοποίησε αμερικανικά αεροσκάφη
- ΠΑΣΟΚ: Μετά το… Μουντιάλ, προετοιμασίες για την ΔΕΘ και την 3η του Σεπτέμβρη- Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Ανδρουλάκης
- Συνταγή: Κοτόπουλο πικάτα στο φούρνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442