Τζέσικα Άλμπα: Μονοήμερη κρουαζιέρα στις νότιες παραλίες της Μυκόνου
Η σταρ του Χόλιγουντ Τζέσικα Άλμπα, η οποία εθεάθη να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο, δεν έχασε την ευκαιρία να πάει και μια μικρή κρουαζιέρα στο νησί των Ανέμων.
Με τον Αύγουστο να βρίσκεται μια ανάσα μακριά μας, όλο και περισσότεροι διάσημοι -είτε από την Ελλάδα είτε από εξωτερικό- επιλέγουν τη Μύκονο για μερικές ημέρες χαλάρωσης και διακοπών. Ένα από τα πολλά μεγάλα ονόματα που παρέλασαν από το νησί των Ανέμων φέτος είναι κι αυτό της Τζέσικα Άλμπα.
Η 43χρονη σταρ του Χόλιγουντ εθεάθη την τελευταία εβδομάδα να κάνει διακοπές στη Μύκονο, μαζί με την οικογένειά της και καλούς της φίλους. Η κάμερα του Mykonos Live TV την έπιασε σε ουκ ολίγες εξορμήσεις της τόσο για διασκέδαση όσο και για βόλτες στα στενά της Μυκόνου. Μάλιστα, λένε, ότι η Άλμπα ενθουσιάστηκε με την κουζίνα όσο και με τα ελληνικά κρασιά.
Ωστόσο, η τελευταία της μυκονιάτικη… περιπέτειά της ήταν αρκετά πιο luxury, καθώς επέλεξε να κάνει μια μονοήμερη κρουαζιέρα στις παραλίες του νησιού. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Τζέσικα Άλμπα και η οικογένειά της νοίκιασε τη θαλαμηγό Zeus και για μια ημέρα έκαναν βουτιές και χαλάρωναν στις νότιες παραλίες της Μυκόνου, μακριά από τα φλας των δημοσιογράφων. Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε την 43χρονη σταρ κατά την άφιξη και την αποβίβασή της στον Ορνό.
Να σημειώσουμε, ότι η θαλαμηγός Zeus είναι η ίδια που είχε «κλείσει» και ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ κατά την επίσκεψή του στην Μύκονο, η οποία ανήκει στην εταιρεία Mykonos Boat Trips και φημίζεται για την πολυτέλειά της, ενώ η αξία της αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.
- Μετά τους σεισμούς: Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θέλει να ξανανοίξει το αεροδρόμιο του Καράκας «το συντομότερο»
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
- Ο Ερντογάν στη συνάντηση με τον Τραμπ κέρδισε τη «μάχη», αγωνίζεται για να κερδίσει και τον «πόλεμο» – Δεδομένος σύμμαχος η Ελλάδα
- «Λύγισε» ο Λουίς Ντίας: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας (vid)
- Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Παναγόπουλος
- Η αυθεντική πλευρά των Κυκλάδων: Η Άνδρος πρωταγωνιστεί σε γαλλικά ταξιδιωτικά αφιερώματα
- Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Ρακόφ
- Κρήτη: Αγνοείται ψαροντουφεκάς – Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442