Ολυμπιακοί Αγώνες: Με λεωφορείο η Εθνική ομάδα στο Παρίσι για την Τελετή Έναρξης
Η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ έφυγε με λεωφορείο το πρωί από τη Λιλ προκειμένου να μεταβεί στο Παρίσι και να δώσει το «παρών» στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ταξίδεψε οδικώς με λεωφορείο από τη Λιλ για το Παρίσι το πρωί της Παρασκευής (26/7), προκειμένου να δώσει το «παρών» στη Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 του Παρισιού.
Τα 18 διαπιστευμένα μέλη της ελληνικής αποστολής (παίκτες και τεχνικό επιτελείο) θα συμμετάσχουν κανονικά στην Τελετή, όπου ένας εκ των δύο σημαιοφόρων της Ελλάδας θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την Αντιγόνη Ντισμπιώτη.
Επιστροφή με τον ίδιο τρόπο
Μετά το φινάλε της εκδήλωσης, η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο στη Λιλ, ενόψει της αυριανής (27/7) πρεμιέρας του Ολυμπιακού τουρνουά κόντρα στον Καναδά (22:00, ΕΡΤ1).
Υπενθυμίζεται ότι η Τελετή Έναρξης είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:30 ώρα Ελλάδος και αναμένεται φαντασμαγορική, αφού θα πραγματοποιηθεί με σκάφη κατά μήκος του Σηκουάνα, περνώντας από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της Πόλης του Φωτός. Η Ελληνική αποστολή θα είναι, όπως πάντα, και η πρώτη που θα εμφανιστεί, αφού η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.