Εκλογές στις ΗΠΑ: Στηρίζει την Κάμαλα Χάρις ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια
Ένας από τους πιθανούς αντιπάλους της Κάμαλα Χάρις στον αγώνα για το χρίσμα δήλωσε ότι την στηρίζει.
Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, ο Γκάβιν Νιούσομ, ο οποίος θεωρείτο πιθανός αντίπαλος της Κάμαλας Χάρις, εξέφρασε την Κυριακή την υποστήριξή του στην αμερικανίδα αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, που επιδιώκει να είναι η υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, αντικαθιστώντας τον Τζο Μπάιντεν.
«Καθώς διακυβεύονται η δημοκρατία μας και το μέλλον μας, ουδείς είναι σε καλύτερη θέση από την αντιπρόεδρο της Αμερικής Κάμαλα Χάρις για να εναντιωθεί στο σκοτεινό όραμα του Ντόναλντ Τραμπ και να οδηγήσει τη χώρα μας σε πιο υγιή κατεύθυνση», έκρινε ο κ. Νιούσομ μέσω X.
Tough. Fearless. Tenacious.
With our democracy at stake and our future on the line, no one is better to prosecute the case against Donald Trump’s dark vision and guide our country in a healthier direction than America’s Vice President, @KamalaHarris.
— Gavin Newsom (@GavinNewsom) July 21, 2024
«Εξαιρετικός πρόεδρος που έγραψε ιστορία» είπε ο Νιούσομ για τον Μπάιντεν
Μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Μπάιντεν, ο Γκάβιν Νιούσομ, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριαμσό στο X (πρώην Twitter) ευχαρίστησε τον Τζο Μπάιντεν για τα 4 χρόνια της προεδρίας του. Η ανάρτηση έγινε την Κυριακή (21.07.2024) λίγα λεπτά μετά την παραίτηση του Αμερικανού προέδρου.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Ο Πρόεδρος Μπάιντεν υπήρξε ένας εξαιρετικός πρόεδρος που έγραψε ιστορία — ένας ηγέτης που πολέμησε σκληρά για τους εργαζόμενους και έφερε εκπληκτικά αποτελέσματα για όλους τους Αμερικανούς. Θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και ανιδιοτελείς προέδρους. Σε ευχαριστώ Τζο Μπάιντεν».
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)













![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442