Πελαργός προκάλεσε φωτιά στη Φθιώτιδα
Η φωτιά επεκτάθηκε μετά από βραχυκύκλωμα σε κολώνα ηλεκτροδότησης
Πυρκαγιά προκλήθηκε απογευματινές ώρες της Δευτέρας (22/7) στη Φθιώτιδα στην περιοχή του Δήμου Καμένων Βούρλων στην επαρχιακή οδό που ενώνει Μώλο και Καινούριο.
Η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα που προκάλεσε πελαργός σε κολόνα της ΔΕΗ και επεκτάθηκε σε γεωργική έκταση.
Μεγάλη κινητοποίηση
Στο σημείο επενέβησαν 24 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου της 4ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. και 6 οχήματα από ΠΥ Λαμίας, ΒΙΠΕ και ΠΚ Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ κινητοποιήθηκαν και τα 2 αεροσκάφη pzl από το αεροδρόμιο της Λαμίας.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 33 αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι 30 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη τρεις οι οποίες είναι σε ύφεση.
- Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Οσμάν
- Χάος στο πλοίο «Νήσος Σάμος»: Άναψαν τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο και ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης
- Φιορεντίνα – Σασουόλο 0-0: Βολική ισοπαλία στο «Αρτέμιο Φράνκι»
- Πέρα από τον μισθό: Η κρίση ταυτότητας και το άγχος στην εποχή της μετα-εργασίας
- ΗΠΑ: «Οι πυροβολισμοί ήταν τόσο δυνατοί»: Ο τρόμος στο δείπνο Τραμπ και τα ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας
- Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών



