Αναχωρεί αύριο (22/7) η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ για τη Σερβία, όπου εκεί η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα δώσει την πρόβα τζενεράλε πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Έλληνας κόουτς ανακοίνωσε πως «κόπηκαν» άλλοι δύο παίκτες που δεν θα συνεχίσουν μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς.
Αυτοί είναι οι Γιάννης Κουζέλογλου και Γιώργος Τανούλης, με τον κόουτς Σπανούλη να τους ευχαριστεί για τη συνέπεια και την εργατικότητά τους. Πλέον η Εθνική μας συνεχίζει με 14 παίκτες, πριν οριστικοποιηθεί η τελική απόφαση για τη δωδεκάδα που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα απίθανο ποσοστό προκρίσεων στο Final Four όταν κατέχει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague, που τον… στέλνει στο ΟΑΚΑ