Έκαναν το 1-2 οι ΜcLaren – Στην pole position ο Νόρις (pic)
Από τις πρώτες δύο θέσεις θα εκκινήσουν στο Grand Prix της Ουγγαρίας οι δύο McLaren, με τον Λάντο Νόρις να παίρνει την pole position.
Η απάντηση της McLaren στην αναβάθμιση της Red Bull ήρθε μέσω των Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι. Οι δύο οδηγοί της βρετανικής ομάδας έκαναν τους καλύτερους χρόνους στα τελευταία επίσημα δοκιμαστικά του 13ου αγώνα της χρονιάς και την Κυριακή θα εκκινήσουν από τις δύο πρώτες θέσεις του Grand Prix της Ουγγαρίας, αφήνοντας πίσω τους τον Μαξ Φερστάπεν.
Οι κατατακτήριες δοκιμές του αγώνα της Βουδαπέστης (Κυριακή 21/7, 16:00) διακόπηκαν δύο φορές μετά τα ατυχήματα των Σέρτζιο Πέρεζ (Red Bull στον πρώτο γύρο) και του Γιούκι Τσουνόντα της RB (στον τελευταίο).
Ο Μεξικανός και ο Ιάπωνας βγήκαν χωρίς κανένα πρόβλημα από τα μονοθέσιά τους, τα οποία υπέστησαν σημαντικές ζημιές, προκαλώντας ολιγόλεπτες διακοπές στη διακδικασία. Να σημειωθεί, επίσης, ότι στη διάρκεια των δοκιμαστικών η βροχή πότε έπεφτε και πότε σταματούσε, ωστόσο, δεν ήταν τόσο δυνατή που να επηρεάσει τα δοκιμαστικά, ούτε χρειάστηκαν οι οδηγοί να χρησιμοποιήσουν την ενδιάμεση γόμα στα ελαστικά τους.
Πίσω από τον Νόρις και τον Πιάστρι που έκαναν το πρώτο 1-2 της McLaren μετά από 12 χρόνια και το Grand Prix της Βραζιλίας του 2012 (τότε το είχαν κάνει οι Τζένσον Μπάτον και Λιούις Χάμιλτον), θα παραταχθούν οι Μαξ Φερστάπεν και Κάρλος Σάινθ με τις Red Bull και Ferrari αντίστοιχα, ενώ στην τρίτη θέση θα ακολουθήσουν οι Λιούις Χάμιλτον και Σαρλ Λεκλέρ, μπροστά από τις αναβαθμισμένες Aston Martin των Φερνάντο Αλόνσο και Λανς Στρολ.
Q3 CLASSIFICATION ?
Elation for McLaren, redemption for Aston Martin and disappointment for RB#F1 #HungarianGP pic.twitter.com/IEBJEGXq70
— Formula 1 (@F1) July 20, 2024
- Κλαίει η… γεωγραφία: Αμερικανίδα δημοσιογράφος «διχοτόμησε» Βοσνία και Ερζεγοβίνη – «Οι ΗΠΑ έπαιξαν με αυτές τις δύο μικρές χώρες» (vid)
- Ποιος είναι ο φορ που θέλει η Λιόν για τη θέση του Γιάρεμτσουκ (vid)
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
- Diamond League: Τεντόγλου και Τζένγκο δοκιμάζονται στο Μονακό
- «Τον βάλαμε σε τζετ και κάναμε κύκλους για να μην μας δουν» – Πώς η Λίβερπουλ του Κλοπ πήγε να πάρει τον Εμπαπέ
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- «Προτάσεις και από την Ελλάδα για τον Τζόουνς-Γκαρσία»
- Ο Μόουζες Ράιτ υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και πληρώνει τη ρήτρα του για να πάει στη Μιλάνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






























![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442