Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, δίνοντας μάλιστα και το δεύτερο φιλικό του για φέτος, επικρατώντας της Μέχελεν με 2-0.
Στο γήπεδο όπου διεξήχθη η αναμέτρηση βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι των Ερυθρόλευκων οι οποίοι στήριξαν τις προσπάθειες των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Αμέσως μετά το παιχνίδι η Θύρα 7 Ολλανδίας βράβευσε τον Βάσκο τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα με την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!