«Κοντά σε τρεις σημαντικές μεταγραφές η Μπολόνια»
Η Μπολόνια φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά σε τρεις μεταγραφικές κινήσεις…
Η Βίρτους Μπολόνια συνεχίζει το «σαφάρι» στο μεταγραφικό παζάρι της Euroleague, προκειμένου να παρουσιαστεί πιο δυνατή στην επερχόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με το «La Gazzetta dello Sport», η ιταλική ομάδα είναι κοντά στο να υπογράψει τον Γουίλ Κλάιμπερν. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία για διετούς διάρκειας, με τις απολαβές του 34χρονου να φτάνουν περίπου το 1,5 εκατομμύριο δολάρια.
Οι άλλες δύο περιπτώσεις
Επιπλέον, υπογραμμίζεται πως η Μπολόνια έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση στον Ρέιτζον Τάκερ ενώ την ίδια ώρα είναι κοντά και στην απόκτηση του Ματ Μόργκαν, για να καλύψει τις κενές θέσεις στο ρόστερ της, με στόχο τα playoffs της Euroleague.
Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι η Βίρτους αγωνίστηκε στα play-in και δεν κατάφερε να περάσει στην προνομιούχο 8αδα της διοργάνωσης, παρά το πολύ καλό ξεκίνημα που είχε την περασμένη σεζόν.
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος συνεχίζει να γράφει τη δική του λαμπρή πορεία»
- Καύσιμα: Μία ακόμη αύξηση τιμών σε βενζίνη και diesel κίνησης
- Βέλγιο: Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού έξω από σταθμό τρένου – Υπερασπίστηκε μια κοπέλα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (10/3): Πού θα δείτε το Παρί-Ολυμπιακός και τα ματς του Champions League
- Στην κορυφή του Netflix η σειρά The Dinosaurs με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ – Αφήγηση από τον Μόργκαν Φρίμαν
- Βουλή: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Ολομέλειας για το πόρισμα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ


