Με το δεξί μπήκε η Πογκόν στη σεζόν 2024-25. Η ομάδα των Λεονάρντο Κούτρη και Ευθύμη Κουλούρη επικράτησε με 3-0 της Κορόνα Κίελτσε εντός έδρας, στην πρεμιέρα της Έκστρακλασα, με τους δύο Έλληνες να συνεργάζονται στο πρώτο γκολ.
Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, στο 35ο λεπτό, έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον άλλοτε φορ των ΠΑΟΚ και Ατρόμητου να ανοίγει το σκορ με εναέριο βολέ.
Μάλιστα, ο Κουλούρης βρήκε και πάλι δίχτυα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, σημειώνοντας το 2-0 με πέναλτι. Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Κάσπερ Λουκασιάκ στο 84ο λεπτό.
Ο Κούτρης αγωνίστηκε σε όλο το ματς ενώ ο Κουλούρης έγινε αλλαγή στο 89’, γνωρίζοντας την αποθέωση, με τον Λέο Μπόρχες να περνά στη θέση του.
Efthymios Koulouris wciąż w formie! Grek kapitalnie znalazł się w polu karnym i otwiera wynik meczu z Koroną! ⚽
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,