Αρκάς: Ευχές για «δροσερό» Σαββατοκύριακο με τον πάντα αισιόδοξο Θανασάκη
Τι κι αν ο καύσωνας επιμένει με 40άρια, ο Θανασάκης του Αρκά δεν φαίνεται να πτοείται απολαμβάνοντας τη ζωή του
Ένα δροσερό μήνυμα από την ακροθαλασσιά επέλεξε να στείλει ο αγαπημένος μας Αρκάς μέσω του μικρού Θανασάκη, ο οποίος φαίνεται να μην το βάζει κάτω παρά τον παρατεταμένο, επίμονο καύσωνα.
Ο Θανασάκης του Αρκά μας στέλνει μήνυμα δροσιάς εν μέσω καύσωνα
Το μήνυμά του; Ξεχυθείτε στις παραλίες και απολαύστε τη ζωή σας, πηγαίνετε διακοπές, έστω για μια βουτιά κάπου κοντά, κάντε όλα όσα αγαπάτε. Και τι είναι αυτό που αγαπάει το Θανασάκης; Να τρώει πατάτες και μάλιστα εκεί που σκάει το κύμα.
«Αυτή είναι δωή» μας λέει με το χαρακτηριστικό του ψεύδισμα που μας κάνει να χαμογελάμε.
Τι κι αν ο υδράργυρος επιμένει να σκαρφαλώνει ακόμα και στους 43 βαθμούς, το θαλασσινό μήνυμα του Αρκά μάς μεταφέρει νοερά στη θάλασσα όπου όλοι θα θέλαμε να είμαστε αυτές τις ζεστές ημέρες ή προγραμματίζουμε να βρεθούμε τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες.
Ο αγαπημένος Θανασάκης του Αρκά είναι εκεί τσαλαβουτώντας στο νερό. Και μας περιμένει. Ποιος ξέρει; Ίσως τον πετύχουμε.
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Επενδύσεις: Πώς η γεωπολιτική αναταραχή και η ενεργειακή κρίση μετέβαλε το κλίμα στην Ελλάδα
- Οι 5 πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο – Η θέση «έκπληξη» της Ερμού
- Πώς τα video games επηρεάζουν τη μνήμη;
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Δημόσιο: Ποιοι εργαζόμενοι αποκτούν επικουρική ασφάλιση
- Χρέη στην εφορία: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιους και πώς ωφελεί η ρύθμιση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442