Καθημερινό θέμα στα πορτογαλικά Μέσα είναι η υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη. Το μέλλον του Έλληνα φορ φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα τους Πορτογάλους, που συνεχώς γίνονται αναφορές στην περίπτωσή του.
Συγκεκριμένα, η Record στο σημερινό (19/7) της πρωτοσέλιδο τονίζει πως ο επιθετικός του Παναθηναϊκού προτιμά την Σπόρτινγκ από την Μπολόνια και παρόλο που οι «πράσινοι» απέρριψαν πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ (+3 μπόνους) το θέμα παραμένει ανοικτό.
Το πρωτοσέλιδο της «Record»
Μάλιστα οι Πορτογάλοι κάνουν αναφορά και στην αγορά του 100% των δικαιωμάτων του Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού από τον Λεβαδειακό.
Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» αγόρασαν από τον Λεβαδειακό το ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, που ήταν στο 50%, με συγκεκριμένο ποσό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Ο αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε έκανε γνωστό ότι ο τούρκικος σύλλογος προέβη σε καταγγελίες για τη σύρραξη με το φινάλε του αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Το νικητήριο καλάθι του Γουέιντ Μπόλντγουιν προκάλεσε χαμός στο ΟΑΚΑ, με τον Ματίας Λεσόρ να κάνει «ντου» στον Αμερικανό και να τον συγκρατούν οι ψυχραιμότεροι – Δείτε καρέ-καρέ την αντίδραση του Γάλλου.