Ντρισμπιώτη στο in: «Ελπίζω να μπορέσω να αγκαλιάσω τον Γιάννη»
Το In βρήκε την Αντιγόνη και μίλησε μαζί της για το γεγονός ότι είναι Σημαιοφόρος μαζί με το μεγάλο αστέρι της Εθνικής μπάσκετ, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Τη Σημαία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού παρέλαβε συμβολικά, η γυναίκα Σημαιοφόρος της Team Hellas, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, από τα χέρια του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου.
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του βάδην επελέγη από την ΕΟΕ μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και θα είναι οι πρώτοι Σημαιοφόροι στην παρέλαση των χωρών στην Τελετή Εναρξης, όπως έχει καθιερωθεί σε ένδειξη αναγνώρισης της Ελλάδας για το δώρο των Ολυμπιακών Αγώνων προς την ανθρωπότητα.
Το In βρήκε την Αντιγόνη μετά τη συμβολική παράδοση της Σημαίας και μίλησε μαζί για την τιμή αυτή με την ίδια να μην κρύβει τη χαρά της για το γεγονός ότι είναι Σημαιοφόρος μαζί με το μεγάλο αστέρι της Εθνικής μπάσκετ. «Ελπίζω να μπορέσω να τον αγκαλιάσω» είπε η Αντιγόνη για τον Giannis και πρόσθεσε: «είναι στιγμές που εμείς οι αθλητές μπορούμε να γίνουνε ένα με όλους τους αθλητές του κόσμου. Ανυπομονώ τη στιγμή που θα μπω μαζί με τον Γιάννη και θα μπορέσουμε να χαιρετήσουμε όλο τον πλανήτη.»
Η Ντρισμπιώτη θα πάρει μέρος για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει κατακτήσει μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, αλλά δεν ήταν ποτέ Σημαιοφόρος. «Δεν έχω παραβρεθεί ποτέ σε Τελετή Έναρξης παρότι είναι η τρίτη μου Ολυμπιάδα και είμαι πολύ χαρούμενη που στο Παρίσι θα μπω ως Σημαιοφόρος. Είναι τεράστια η τιμή, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη αλλά και πάρα πολύ ενθουσιασμένη».
Είναι η πρώτη αθλήτρια που μπαίνει στη μάχη των Ολυμπιακών από την ομάδα του στίβου και το πρωϊ της πρώτης μέρας του Αυγούστου, θα πάρει μέρος στα 20χλμ. βάδην. Πλέον θα πάει στον αγώνα με ακόμα καλύτερη ψυχολογία, μετά την επιλογή της ως Σημαιοφόρου. «Τη μέρα που το έμαθα είχα ταχυκαρδία και την επόμενη έκανα μία από τις καλύτερες προπονήσεις της ζωής μου. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μου δίνει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια» είπε η Αντιγόνη κλείνοντας τη συζήτηση.
Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής απευθυνόμενος στη Σημαιοφόρο της Team Hellas, είπε: «Αντιγόνη, σου παραδίδω συμβολικά τη Σημαία γιατί θα είστε Σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης μαζί με τον Γιάννη. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και να σηκώσετε αυτή τη Σημαία ψηλά και με υπερηφάνεια, γιατί θα έχετε πίσω σας όλη την ομάδα των 100 αθλητών και αθλητριών που πιστεύουμε ότι θα κάνουν όλους της Έλληνες υπερήφανους με τις επιτυχίες τους.»
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.