Η Αργεντινή κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Κόπα Αμέρικα, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κολομβίας.
MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο άσος της Κολομβίας, που είχε φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιακού, έγραψε Ιστορία στα γήπεδα της Αμερικής, καθώς έδωσε έξι ασίστ, που αποτελεί ρεκόρ για την τελική φάση της διοργάνωσης, ενώ πέτυχε κι ένα γκολ.
Στις ομάδες του ο Χάμες μπορεί να βγάζει προβληματικό χαρακτήρα, καθώς όπου έπαιξε αντιμετώπισε θέματα με πειθαρχικά παραπτώματα, όμως με την Κολομβία μεταμορφώνεται σε ηγέτη της ομάδας. Πριν από το φετινό Κόπα Αμέρικα, έχει κάνει αντίστοιχα «όργια» και στο Μουντιάλ του 2014, όταν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.