Ο Ισπανός μέσος, Ρόδρι, ο οποίος έχασε το δεύτερο ημίχρονο του τελικού με την Αγγλία λόγω τραυματισμού, πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του Euro 2024.
Στο πρώτο 45λεπτο αγωνίστηκε κανονικά, ωστόσο, στην ανάπαυλα δοκίμασε να δει εάν μπορεί να συνεχίσει, αλλά ήταν αδύνατο να το κάνει λόγω ενός τραυματισμού και δεν επέστρεψε στην επανάληψη, δίνοντας τη θέση του στον Θουμπιμέντι.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, η παρουσία του Ισπανού μέσου της Μάντσεστερ Σίτι στη διοργάνωση ήταν για ακόμη μια φορά κολοσσιαία.
Αυτό το βραβείο προστίθεται σε αυτά που έχουν ήδη αποκτηθεί από τον Ρόδρι στο παρελθόν: MVP του Nations League, του Champions League του 2023 και σε αμέτρητα παιχνίδια της Premier League με τους «Πολίτες».
Ο συμπαίκτης του, Γιαμάλ, αναδείχθηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης και ο 17χρονος παρέλαβε πρώτος το βραβείο, πριν την απονομή του τροπαίου στην Ισπανία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.