Να ενισχύσει την τοπική επιχειρηματικότητα θέλει ο Δήμαρχος Παλλήνης
Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε με την ηγεσία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, με βασικό αντικείμενο της συνάντησης τη συνεργασία του Δήμου Παλλήνης με το Επιμελητήριο, προκειμένου να αναζητηθούν τρόποι στήριξης και ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας.
Σκοπός, η μέγιστη αξιοποίηση προγραμμάτων και πόρων, όπως και νέων τεχνολογιών προς όφελος του τοπικού επιχειρείν.
Εμπορικός χάρτης
Σύμφωνα όσα έγιναν γνωστά, εξετάστηκε η πρόταση για εκπόνηση μελέτης από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, όπου θα αποτυπώνεται η εμπορική κατάσταση του Δήμου Παλλήνης καθώς και η άποψη των δημοτών για αυτή την αγορά.
Ενημερώθηκε τέλος ο Δήμαρχος για τον τρόπο που το ΕΕΑ, προσφέρει στα μέλη του, πέραν των πολυάριθμων τεχνολογικών και ψηφιακών «εργαλείων», δωρεάν νομικές και φοροτεχνικές συμβουλές, καθώς και πιστοποιημένα σεμινάρια που βοηθούν πρακτικά στη σωστή λειτουργία των επιχειρήσεων και την αύξηση της αποδοτικότητάς τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του in, ο Χρήστος Αηδόνης, σκοπεύει να αναπτύξει επιχειρηματικά τον Δήμο Παλλήνης προκειμένου να δημιουργήσει ένα πόλο έλξης και για άτομα που μένουν σε άλλες περιοχές της Αττικής. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επεξεργάζεται και τα στοιχεία που έχει στα χέρια του προκειμένου η ανάπτυξη να γίνει ήπια και χωρίς να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της πόλης. Και για αυτό, αναζητάει τρόπους τόσο για την λύση του κυκλοφοριακού της πόλης όσο και το ζήτημα της στάθμευσης.
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Σύρος: Αναπαράσταση και αυτοψία στο σπίτι όπου μαχαιρώθηκε η 42χρονη διασώστρια
- [ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- TikTok και σούπερ μάρκετ: Πώς τα social media αλλάζουν τον τρόπο που ψωνίζουμε
- Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία, με ισχυρά φαινόμενα και πτώση θερμοκρασίας – Red code σε τρεις περιοχές
- Φταίει η Τεχνητή Νοημοσύνη που μιλάμε πιο απότομα;
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)



























![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442