Ράις: «Όταν χτύπησε ο COVID, ο Γιαμάλ ήταν 12, είναι τρομακτικό»
Ο Ντέκλαν Ράις μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λαμίν Γιαμάλ.
Αγγλία και Ισπανία είναι έτοιμες να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό του Euro 2024 που διεξάγεται στη Γερμανία.
Ο Ντέκλαν Ράις ρωτήθηκε για το παιχνίδι και στάθηκε στον Λαμίλ Γιαμάλ, τονίζοντας μεταξύ πως το ότι κατά τη διάρκεια του COVID ήταν μόλις 12 ετών δείχνει πόσο καλός παίκτης είναι.
Οι δηλώσεις του Ντέκλαν Ράις:
«Είδα ένα στατιστικό που έλεγε ότι ο Γιαμάλ ήταν 12 όταν χτύπησε ο COVID. Είναι τρομακτικό! Δείχνει πόσο καλός είναι. Δεν ξέρω γιατί οι Γάλλοι παίκτες μίλησα έτσι για εκείνον.
Ό,τι έχει πετύχει στην Μπαρτσελόνα στα 16 του πρέπει να το χειροκροτήσεις. Δείχνει κότσια το να παίζεις στην Μπαρτσελόνα και παράλληλα να κάνεις αυτά τα πράγματα σε τέτοια ηλικία. Είναι ιδιαίτερο».
- Τέλος ο Πέριν από τον Ολυμπιακό
- Super League: Ο Ομπρένοβιτς ορίστηκε στο Καραϊσκάκη, ο Γιαμπλόνσκι σφυρίζει στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
- Η επίσημη ενημέρωση της Βαλένθια για τον Μπράξτον Κι ενόψει του Game 5 με τον Παναθηναϊκό
- «Η Χάποελ θέλει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του Μοντέρο – Του δίνει 2,5 εκατ. δολάρια τον χρόνο!
- Ο CEO της Euroleague συναντήθηκε με εκπρόσωπους της Stoiximan GBL στη Βαρκελώνη
- Ο Παναθηναϊκός και ένα αρνητικό ρεκόρ – Ποτέ ξανά δεν είχε τόσους βαθμούς στην 4η αγωνιστική των play offs
- Ξεκάθαρος ο Αρμπελόα: «Πρέπει να βάλουμε το… εγώ μας κάτω από την ομάδα»
- «Ο Ρεμπρόφ συμφώνησε και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό» – Τι απαντούν οι Πράσινοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442