Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, μιας και οι «πράσινοι» δεν έκαναν χρήση του opt out ώστε να τον αφήσουν ελεύθερο.
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να είναι ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι. Ο Πολωνός σέντερ θα φοράει και την επόμενη σεζόν τη φανέλα με το «τριφύλλι» με τον Εργκίν Αταμάν να αποφασίζει πως αξίζει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.
Το συμβόλαιό του είχε opt out έως τα μεσάνυχτα της 12ης Ιουλίου, δηλαδή απόψε. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε χρήση του και έτσι ο Πολωνός δε μένει ελεύθερος, αλλά παραμένει παίκτης των «πρασίνων».
Έτσι, θέμα παραχώρησής του δεν τίθεται πλέον στο τραπέζι, παρά το γεγονός πως η πλευρά του είχε έρθει σε συμφωνία με την Ουνικάχα Μάλαγα και ο Μπαλτσερόφσκι θα ξεκινήσει κανονικά την «πράσινη» προετοιμασία
Παράλληλα ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να «χτενίζει» την αγορά για την απόκτηση ενός ακόμα ψηλού που θα πλαισιώσει τους Λεσόρ, Μπαλτσερόφσκι και Αντετοκούνμπο στη θέση «5».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…
Ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε στο «Λα Μπομπονέρα» και τα σενάρια για το μέλλον του στην Εθνική Αργεντινής μόνο σίγουρο δεν είναι λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ.