Σεισμός που έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Πάτρα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με την εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 10 χιλιόμετρα ανατολικά της Χαλανδρίτσας στην Αχαΐα.
Ισχυρή δόνηση
Ο σεισμός είχε μέγεθος 4,5 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 26 χιλιόμετρα.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης ο σεισμός ήταν έντονος και είχε διάρκεια.
Την περασμένη εβδομάδα είχε καταγραφεί έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της Ανδραβίδας στην Ηλεία με δύο ισχυρές δονήσεις 4,9 και 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας