Στην Μύκονο περνάει ημέρες χαλάρωσης η Βίκυ Καγιά. Εκεί βρίσκεται και η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της κοσμικής society.
Σε καλοκαιρινό mood
Η Βίκυ καγιά επέλεξε για την έξοδό της ένα αέρινο φόρεμα στα χρώματα του καλοκαιριού, ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά φόρεσε ένα ροζ σορτσάκι και ένα κίτρινο TShirt.
Το μοντέλο και η πρώην παρουσιάστρια με τον επιχειρηματία συναντήθηκαν στα γραφικά σοκάκια, τα είπαν και φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι. Η Βίκυ Καγιά επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι των νησί των Ανέμων για να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες.
Η Βίκυ Καγιά μοιράζεται με τους ινσταγκραμικούς της φίλους στιγμιότυπα από το ανέμελο καλοκαίρι της, που και φέτος το περνά οικογενειακά.
H αγάπη στη Μύκονο
Το ίδιο και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της με τον οποίο είναι 14 χρόνια μαζί έχοντας δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένειά μαζί με τα τρία τους παιδιά. Η Μύκονος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς, καθώς εκεί επέλεξαν να βαφτίσουν τον γιο τους, Κωνσταντίνο.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.