Ένας 49χρονος έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουλίου στη Ροδόπη, μετά από τροχαίο δυστύχημα.
Συγκεκριμένα, στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κομοτηνής – Παραδημής, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).