Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στα μισά της 2ης περιόδου του αγώνα της εθνικής με την Αίγυπτο απόψε (4/2) και δεν επέστρεψε στο παιχνίδι, ώστε να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής.
Πλήγμα στην Εθνική ενόψει του ημιτελικού με την Σλοβενία.
Όπως προέκυψε λίγη ώρα μετά τη νίκη της εθνικής και την πρόκριση στα ημιτελικά ως πρώτη του Β΄ ομίλου, ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα πρέπει να μείνει εκτός για να μην επιβαρυνθεί, αφού δεν προλαβαίνει το ιατρικό επιτελείο να τον έχει έτοιμο.
Το βάρος στον Παπαγιάννη
Από τη στιγμή που ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα έχει ξεπερασει το πρόβλημα, ο βασικός σέντερ Γιώργος Παπαγιάννης θα κληθεί ν’ αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα απέναντι στους Σλοβένους με τον Σπανούλη να προσανατολίζεται να στέλνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «5», όταν ο Παπαγιάννης θα παίρνει ανάσες. Εξάλλου, ο Γιάννης Αντετοκούμπο έπαιξε πεντάρι και στην πρεμιέρα απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία.
Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού εξασφαλίζει μόνο η πρώτη του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά, με την εθνική να πρέπει να ξεπερασει το εμπόδιο της Σλοβενίας για να ελπίζει.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Γκατούζο αποτελεί παρελθόν και η ιταλική ομοσπονδία καλείται να επιλέξει μεταξύ Κόντε και Αλέγκρι, τον νέο προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας