Μεσσηνία: Έκρηξη στο beach bar του συζύγου της Φανής Χαλκιά
Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο κατάστημα - Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός
Έκρηξη σε beach bar στη φημισμένη παραλία της Καλόγριας αναστάτωσε τα ξημερώματα τη Στούπα της Δυτικής Μάνης στη Μεσσηνία.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά γύρω στις 4 τα ξημερώματα εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός προκαλώντας μικρής έκτασης ζημιές, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, καθώς το μαγαζί ήταν εκτός λειτουργίας.
Ο ύποπτος με το μηχανάκι
Αναφορές από την περιοχή κάνουν λόγο για έναν άνδρα με μηχανάκι, που φέρεται να προσέγγισε το κατάστημα, να πέταξε ένα αντικείμενο και στη συνέχεια να ακούγεται η έκρηξη.
Όλα αυτά εξετάζονται από τις Αρχές.
Από νωρίς το πρωί στην περιοχή βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, που συλλέγουν στοιχεία και παίρνουν καταθέσεις από κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής με σκοπό να διαλευκάνουν τα κίνητρα, αλλά και να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.
Μικές υλικές ζημιές
Όπως έγινε γνωστό το κατάστημα ανήκει στον σύζυγο της Ολυμπιονίκη Φανής Χαλκιά. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.
Η Φανή Χαλκιά βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος αυτή την περίοδο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι του καταστήματος αναφέρουν πως πριν από καιρό άγνωστοι επιχείρησαν να βάλουν φωτιά στο beach bar.
- Τροχαίο στα Ιωάννινα: Αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και το ένα… σκαρφάλωσε πάνω στο άλλο – Δείτε εικόνες
- «Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Γιαμπουσέλε»
- Ρούτε: «Απολύτως απαραίτητη» η νέα επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ρωσία: Ουκρανικές επιθέσεις drones προκάλεσαν έναν θάνατο και ζημιές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
- Επτά παρεμβάσεις από Ανδρουλάκη για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
- Μετά τους σεισμούς: Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θέλει να ξανανοίξει το αεροδρόμιο του Καράκας «το συντομότερο»
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442