Josephine: «Ο Νίκος Βέρτης με βοήθησε οικονομικά»
Η εκρηκτική τραγουδίστρια μιλά για άγνωστες στιγμές της καλλιτεχνικής διαδρομής της.
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Josephine αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό ΟΚ! H νεαρή εκρηκτική ποπ σταρ μίλησε για το ξεκίνημα της καλλιτεχνικής της διαδρομής και τις οικονομικές δυσκολίες που κλήθηκε να διαχειριστεί.
Οι οικονομικές δυσκολίες στην αρχή της καλλιτεχνικής διαδρομής της
«Όταν ξεκίνησα το τραγούδι, περνούσε πολύ δύσκολα και η μητέρα μου με τον αδελφό μου. Ένιωθα ότι πρέπει να πετύχω σε αυτό που κάνω για να στηρίξω και την οικογένεια μου.
Στην αρχή όλα σου φαίνονται – και λόγω ηλικίας – ρομαντικά. Πιστεύεις ότι όλα είναι εύκολα. Όμως γρήγορα διαπίστωσα ότι δεν είναι απλό πράγμα να κρατάς ένα μικρόφωνο και να κάνεις αυτό που σου αρέσει. Έχει πολλή δουλειά.
Δεν με ένοιαζε όποιο και να ήταν το κόστος, ούτε αν δεν είχα να φάω. Θυμάμαι ότι είχα δανειστεί χρήματα από φίλες μου για να πάρω τα πρώτα μου παπούτσια. Ο Νίκος Βέρτης με βοήθησε οικονομικά να πάρω το πρώτο μου μικρόφωνο.»
Δούλεψα και ως σερβιτόρα
«Νεότερη, πριν ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι, δούλεψα ως σερβιτόρα. Επίσης, δούλεψα στο Mad, παρουσίαζα τα μουσικά νέα αλλά δεν πληρωνόμουν. Ήθελα να ξεκινήσω τη δουλειά και γενικά άρπαζα όποια ευκαιρία μού παρουσιαζόταν χωρίς να με ενδιαφέρει αν θα πληρωθώ.
Απλά ήξερα ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι. Το ένα πάντα φέρνει το άλλο. Πιστεύω ότι δεν μπορείς να κάθεσαι στο σπίτι σου και να περιμένεις ότι, επειδή απλά έχεις ωραία φωνή, θα σου έρθουν και οι ευκαιρίες. Πρέπει να κυνηγάς το όνειρο σου. Να δημιουργείς μόνος σου τις ευκαιρίες.»
- Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης (pic)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι Μελάς και Ρέππα για τη μη διαβίβαση του πορίσματος Τυχεροπούλου στη Δικαιοσύνη
- Χαλάνδρι: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι
- Μαρτίνεθ: «Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για τον Μοντέρο
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)



































![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442