Δέσποινα Καμπούρη: Πώς βίωσε την επιλόχειο κατάθλιψη στην πρώτη εγκυμοσύνη
Η παρουσίαστρια, η οποία είναι μητέρα δύο κοριτσιών βρέθηκε προσκεκλημένη στην «Ελένη» και έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.
Η Δέσποινα Καμπούρη ολοκληρώνει φέτος τη συνεργασία της με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μιλά στην «Ελένη» για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.
«Όταν το αποφάσισα δεν είχα κλείσει κάποια δουλειά. Ούτε τώρα έχω κλείσει. Ήμουν σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον αλλά πιστεύω πως δεν είχα κάτι άλλο να δώσω. Ένιωσα πως θα ήμουν βαρίδι για την εκπομπή. Πήρα αυτήν την απόφαση χωρίς να έχω κάποια ασφάλεια. Έχει τεράστιο ρίσκο αυτό. Αλλάζει η τηλεόραση και πολλές φορές δεν χωράνε όλοι».
Θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες που έχουν αποφασίσει να μείνουν στο σπίτι για να μεγαλώσουν τα παιδιά
«Του είχα πει πως έχω πάρει αυτήν την απόφαση και μα είναι προετοιμασμένος να αναλάβει περισσότερες ευθύνες. Θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες που έχουν αποφασίσει να μείνουν στο σπίτι για να μεγαλώσουν τα παιδιά. Θεωρώ πιο τυχερές τις εργαζόμενες μητέρες γιατί βγαίνεις έξω, βλέπεις πράγματα. Το ενδεχόμενο να είμαι στο σπίτι δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Τα προηγούμενα χρόνια η τηλεόραση δεν ήταν η βασική μου δουλειά. Η τηλεόραση ήταν κάτι πρόσθετο, και είτε καθόταν είτε όχι εγώ ήμουν οκ».
Η επιλόχειος κατάθλιψη μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη
«Ένας λόγος που ήθελα να κάνω 2ο παιδί ήταν λόγω της επιλόχειας κατάθλιψης. Τότε, ήταν ταμπού. Είναι ύπουλη γιατί δεν το καταλαβαίνει κάνεις στην αρχή αλλά ευτυχώς με βοήθησε το περιβάλλον μου».
Η πρώτη συνεργασία στην τηλεόραση στο «Όλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη
«Τότε εγώ είχα πολύ άγχος. Πάντα θα του χρωστάω πολλά πράγματα του Θέμου. Νομίζω πως σήμερα μία τέτοια εκπομπή, δεν θα είχε την ίδια απήχηση. Τώρα νομίζω πως το focus είναι στα αποκλειστικά. Εγώ πιστεύω πως ο Θέμος ήταν ένας και είναι αναντικατάστατο».
«Το ‘’Πάμε Δανάη’’ με βοήθησε να ξεπεράσω τα στεγανά. Είμαι πιο αυθόρμητη πλέον. Πάντα θα το χρωστάω αυτό και στην εκπομπή και στην Δανάη. Η Δανάη σε παρασύρει μαζί της».
Η σχέση με τον σύντροφό της
«Πιστεύω πως όταν υπάρχει μεγάλη αγάπη και έχει δυσκολευτεί, αυτό δένει ισχυρά το ζευγάρι και είναι δύσκολο να χαλάσει αυτό. Συμπορευόμαστε και δεν θα ήθελα να σκεφτώ το ενδεχόμενο να χωρίσω με τον Βαγγέλη».
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442