Κασσελάκης: Υποκλοπές, Τέμπη και ναυάγιο Πύλου έχουν κοινό παρανομαστή τη συγκάλυψη
Στα δημοσιεύματα του Reuters και του Politico, σχετικά με το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.
Αναφορά στα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, που φέρνουν στο «φως» αποκαλύψεις σχετικά με το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου, έκανε μέσω των social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύοντας δημοσιεύματα του Politico και του Reuters αναφέρει πως «υποκλοπές, Τέμπη και ναυάγιο Πύλου έχουν ένα κοινό παρανομαστή: προσπάθεια συγκάλυψης».
«Ο Συνήγορος του Πολίτη, Ανδρέας Ποττάκης, έχει ξεκινήσει ανακριτικές διαδικασίες για 10 αξιωματικούς που παρακολουθούσαν το πλοίο πριν βυθιστεί, όπως μαθαίνουμε από ρεπορτάζ ξένων ΜΜΕ. Ξεκίνησε αυτεπαγγέλτως τη διαδικασία μετά την άρνηση του Λιμενικού να διερευνήσει την υπόθεση».
Η ανάρτηση:
Ένα χρόνο μετά το ναυάγιο της Πύλου, κάθε ενεργός πολίτης ζητάει απαντήσεις, όπως και οι συγγενείς των ανθρώπων που πνίγηκαν στα ανοικτά της πατρίδας μας και των εκατοντάδων αγνοουμένων.
Ο Συνήγορος του Πολίτη, Ανδρέας Ποττάκης, έχει ξεκινήσει ανακριτικές διαδικασίες για 10 αξιωματικούς που παρακολουθούσαν το πλοίο πριν βυθιστεί, όπως μαθαίνουμε από ρεπορτάζ ξένων ΜΜΕ. Ξεκίνησε αυτεπαγγέλτως τη διαδικασία μετά την άρνηση του Λιμενικού να διερευνήσει την υπόθεση.
Ποιον εξυπηρετεί η αγωνία της κυβέρνησης για την άμεση αντικατάστασή του; Το κράτος Δικαίου; Τη Δημοκρατία; Τη Δικαιοσύνη;
Υποκλοπές, Τέμπη και ναυάγιο Πύλου έχουν ένα κοινό παρανομαστή: προσπάθεια συγκάλυψης.
Χρέος των προοδευτικών δυνάμεων είναι το ανάχωμα στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις. Καλώ τα προοδευτικά κόμματα σε μέτωπο κατά της συγκάλυψης. Να μην επιτρέψουμε με τη ψήφο μας την αντικατάσταση του κ. Ποττάκη πριν την ολοκλήρωση της έρευνας. Να πέσει άπλετο φως.
Ένα χρόνο μετά το ναυάγιο της Πύλου, κάθε ενεργός πολίτης ζητάει απαντήσεις, όπως και οι συγγενείς των ανθρώπων που πνίγηκαν στα ανοικτά της πατρίδας μας και των εκατοντάδων αγνοουμένων.
Ο Συνήγορος του Πολίτη, Ανδρέας Ποττάκης, έχει ξεκινήσει ανακριτικές διαδικασίες για 10… pic.twitter.com/g2iqV0JOeh
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) July 1, 2024
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442