Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στις μεγάλες διοργανώσεις όντας έτοιμη να ριχτεί στη μάχη για το Wimbledon, όπου βασικός της στόχος θα είναι περάσει από τον τρίτο γύρο, κάτι που δεν έχει καταφέρει να πετύχει στην καριέρα της στο αγγλικό Grand Slam.
Η Ελληνίδα τενίστρια έχει μάθει την αντίπαλό της στον πρώτο γύρο που δεν είναι άλλη από την ΜακΚάρτνεϊ Κέσλερ (Νο.118), με την οποία πάντως δεν έχει παίξει ποτέ ως αντίπαλος, ενώ η Αμερικανίδα προέρχεται από τα προκριματικά της διοργάνωσης.
Ο αγώνας τους έχει οριστεί για το μεσημέρι της Δευτέρας (01/07, 13:00 ώρα Ελλάδας), ενώ βάσει προγράμματος οι δύο τενίστριες θα αγωνιστούν στο κορτ Νο12.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.