Φωτιά έχει ξεσπάσει σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στη Σέριφο. Στο σημείο έχει σπεύσει ένα όχημα της Πυροσβεστικής με τρεις Πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο.
Για καθαρά προληπτικούς λόγους εξαιτίας των δυνατών ανέμων έχει εκδοθεί «112» για την απομάκρυνση των κατοίκων από τις περιοχές Ράμος και Λιβάδι Σερίφου προς την Σέριφο.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).