Στο Ντουμπάι για φιλικά τον Σεπτέμβρη ο Παναθηναϊκός – Το πρόγραμμα της προετοιμασίας
Ο Παναθηναϊκός αποδέχθηκε την πρόταση να συμμετέχει σε τουρνουά στο Ντουμπάι στις αρχές Σεπτεμβρίου – Αναλυτικά τα φιλικά και το πρόγραμμα της προετοιμασία των πράσινων
Ο Παναθηναϊκός μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, όπου κατέκτησε την Euroleague αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα της Basket League, έχει βάλει μπροστά τις μηχανές ενόψει της νέας χρονιάς.
Οι πράσινοι, οι οποίοι έχουν ανακοινώσει την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Τα πρώτα φιλικά και το Ντουμπάι
Όπως έχει γίνει γνωστό το «τριφύλλι» θα κάνει για δεύτερη σερί χρονιά το βασικό στάδιο στη Λιουμπλιάνα και ήδη έχει κλείσει και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.
Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα συμμετάσχει σε τουρνουά που διοργανώνει η νεοσύστατη ομάδα από το Ντουμπάι, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στις 10-11 Σεπτεμβρίου, ενώ θα υπάρξει και τέταρτη ομάδα, η οποία πιθανότατα θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας.
Στη συνέχεια, όπως και πέρυσι, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αναμένεται να συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά στην Κύπρο, ενώ το «Παύλος Γιαννακόπουλος» είναι προγραμματισμένο για τα τέλη Σεπτέμβρη και απομένει να φανεί αν μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο ΟΑΚΑ.
LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βόλος για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο