Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας. Πλέον στο πρόγραμμα ενσωματώθηκε και ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι, με τον Πολωνό τερματοφύλακα να γίνεται ο 30ός παίκτης που μετέχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.
Το πρωί οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας, το μεγαλύτερο μέρος αφιερώθηκε σε τακτική και δουλειά σε στατικές φάσεις, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Το απόγευμα οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο έκαναν μισή ώρα ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και ακολούθησε πρόγραμμα μίας ώρας στο γήπεδο με fun game, εξάσκηση στα τελειώματα και παιχνίδι στα 3/4.
Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν προτού συνεχίσουν με ατομικό. Θεραπεία έκανε ο Κρυπαράκος, ενώ ο Ιωαννίδης συνεχίζει τη θεραπεία του στην Αθήνα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια κόντρα στη Βαγιεκάνο, ισοφάρισε το 3-0 του πρώτου αγώνα, αλλά ο Παλαθόν σκόραρε στο 60’ και έδωσε την πρόκριση στους Ισπανούς.
Η γαλλική ομάδα διέλυσε με 4-0 την Μάιντς και πήρε θριαμβευτική πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στους «4» και η Κρίσταλ Πάλας, παρά την ήττα στην Ιταλία από την Φιορεντίνα (2-1)
Η Αστον Βίλα «καθάρισε» από το ημίχρονο την Μπολόνια (τελικό σκορ 4-0), ενώ η Μπράγκα ξέσπασε στο β\ μέρος και έκανε την ανατροπή κόντρα (4-2) στη Μπέτις. Ετσι προκρίθηκαν στην 4αδα του Europa League
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.