O Nasdaq έκανε retweet τον Ολυμπιακό: «Ταξιδεύει υπερήφανα την ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο» (vid)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα συγχαρητήρια του Nasdaq και η αντίδραση στο Χ.
Τον γύρο του κόσμου έκανε η κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό, με το Nasdaq να συγχαίρει τους Πειραιώτες για την επιτυχία τους.
Το Nasdaq billboard έπαιξε στις οθόνες του στην εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης «Times Square» πλάνα από την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου στον Ολυμπιακό και συνεχάρη τους Ερυθρόλευκους για την κατάκτηση του τίτλου.
Μια σπουδαία στιγμή για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την ομάδα του Πειραιά να ταξιδεύει υπερήφανα την ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο.
Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media, όπου ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός στον εμβληματικό πύργο του Nasdaq στην Times Square της Νέας Υόρκης. Με ένα εντυπωσιακό μήνυμα το Nasdaq συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League, την πρώτη Ελληνική ομάδα όπου κατέκτησε Ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ταξιδεύει υπερήφανα την ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο».
Και φυσικά δεν γινόταν να μην το κάνει retweet ο Nasdaq μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο X.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση που έκανε retweet και ο Nasdaq:
🔴⚪🇬🇷🌎 Olympiacos at the iconic Nasdaq tower in Times Square, New York!
With an impressive message, Nasdaq congratulated Olympiacos of Greece for winning the UEFA Europa Conference League, the first Greek team ever to win a European trophy in football! Olympiacos continues to… pic.twitter.com/C1k16eSrJT— Olympiacos FC (@olympiacosfc) June 25, 2024
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού