Κασσελάκης για ΝΔ: Το κόμμα της «μαύρης σακούλας» μας προκαλεί – Θα σπάσω το σύστημα του μαύρου χρήματος
Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά δηκτικά στην κυβέρνηση και τον Παύλο Μαρινάκη για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ και τη χρηματοδότηση των κομμάτων
Με μία σκληρή δήλωση απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που σχολίασε τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί «μαύρου χρήματος», χαρακτηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία ως το «κόμμα της μαύρης σακούλας».
«Το κόμμα της μαύρης σακούλας, το κόμμα που έκανε την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη χρωστώντας μισό δισ. ευρώ, μας προκαλεί»», τονίζει ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του.
Και προσθέτει: «Το κόμμα που κρύβει τη ρύθμιση χρέους του από τους πολίτες, μας προκαλεί. Το κόμμα που αρνείται να δημοσιοποιούνται οι ρυθμίσεις χρεών των πολιτικών, μας προκαλεί».
«Σε ό,τι με αφορά, το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του», σημειώνει καταληκτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Το κόμμα της μαύρης σακούλας, το κόμμα που έκανε την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη χρωστώντας μισό δισ. ευρώ, μας προκαλεί.
Το κόμμα που κρύβει τη ρύθμιση χρέους του από τους πολίτες, μας προκαλεί.
Το κόμμα που αρνείται να δημοσιοποιούνται οι ρυθμίσεις χρεών των… pic.twitter.com/zTu9XhYuvG
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 25, 2024
Τι δήλωσε ο Μαρινάκης
«Κάθε σοβαρή καταγγελία για να έχει αξιοπιστία πρέπει να διατυπώνεται και να αναφέρεται στις αρμόδιες αρχές», σχολίασε ο Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς σχετικά με τις αναφορές Κασσελάκη στο «μαύρο χρήμα», κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ενώ προσέθεσε πως «αν έχει κάτι περισσότερο σε αυτό που λέμε, αν έχει σοβαρές αιτιάσεις, ας πάει στη Δικαιοσύνη».
Παράλληλα, ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε «κυνικό» τον τρόπο με τον οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης «παραδέχτηκε», όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μέσω μιας ανάρτησης από την Αμερική, ότι όλον αυτό τον καιρό «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε πρόγραμμα» στην πραγματικότητα.
«Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που για μήνες υπερηφανευόταν για το κοστολογημένο πρόγραμμα του κόμματός του και αυτός είναι και ο λόγος που δεν προσήλθε ποτέ και στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.
- ΠΑΣΟΚ: Κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο – Μηνύματα Ανδρουλάκη στο εσωτερικό και ανακοίνωση «κυβερνητικής ομάδας»
- Συνταγή: Αραβική με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού
- Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου οι υποκλοπές – Μπαίνουν στην εξίσωση για πρόωρες εκλογές
- Μαρούσι: Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα της Περιφέρειας
- Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συννεφιά και βροχές στα ορεινά
- Πανελλαδικές 2026: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
- Η άσκηση pilates που αλλάζει τα πάντα σε δύο λεπτά
- Μεταμόσχευση νεφρού με τη χρήση αντισωμάτων CAR-T σε τρεις ασθενείς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)
























































![CNN: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald Ford ήταν πολύ πιο σοβαρή από όσο άφησαν να εννοηθεί [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/photo-collage.png-315x220.png)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442