Αυτές είναι οι πρώτες «εντολές» του Αλόνσο – Μέρος της προπόνησης Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν (vid)
Έντονο πρέσινγκ ζητά από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ντιέγκο Αλόνσο από την πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους.
Με το «καλημέρα» στην Αυστρία, ο Ντιέγκο Αλόνσο έδειξε τις προθέσεις του για το πως θέλει να παίζει ο Παναθηναϊκός την νέα σεζόν.
Οι παίκτες των «πράσινων» βρέθηκαν στο γυμναστήριο του προπονητικού το πρωί και έδωσαν έμφαση στη φυσική κατάσταση. Από το πρόγραμμα δεν έλειπε και η μπάλα, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να ζητά πρέσινγκ ψηλά με ένταση, και να επικεντρώνεται στην ανάκτηση και την κυκλοφορία της μπάλας.
Παράλληλα, οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν συμμετείχαν στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος, μετά από αρκετούς μήνες, ενώ ο Λοντίγκιν ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση.

- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: – Μπορώ να χτίσω; – Κανείς δεν ξέρει…
- Πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ αυξάνουν τις γεωτρήσεις και την παραγωγή πετρελαίου
- Νίγηρας: 16 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε «τρομοκρατική» επίθεση
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Οδύσσεια: Εισπράξεις 124,5 εκατ. δολαρίων το Σαββατοκύριακο σε ΗΠΑ και Καναδά

