Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μικαουτάτζε και 1-0 για την Γεωργία (vid)
Ανοίγει το σκορ στο 45+3 η Γεωργία με τον Μικαουτάτζε από τα 11 βήματα.
Η Γεωργία άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Τσεχία, χάρη σε πέναλτι του Μικαουτάτζε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και έπειτα από παρέμβαση του VAR.
Σε μια φάση που οι Γεωργιανοί είχαν κερδίσει φάουλ, το οποίο εκτέλεσε ο σταρ της ομάδας Κβίτσα Κβαρατσχέλια, η μπάλα βρήκε μέσα στην περιοχή στο χέρι του Χράνατς και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκιόργκε Μικαουτάτζε, ο οποίος εκτέλεσε σωστά και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.
Δείτε εδώ το πέναλτι του Μικαουτάτζε
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442