Μετά τον τελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, ο Απόστολος Σίσκος (φωτογραφία, επάνω) θα δώσει σήμερα Τετάρτη (στις 19:40) το «παρών» και στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης του Βελιγραδίου, στα 200μ. ύπτιο.
O Σίσκος μπορεί όχι απλώς ν’ ανέβει στο βάθρο, αλλά να βρεθεί και στην κορυφή
Ο 19χρονος κολυμβητής πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση χθς Τρίτη στον ημιτελικό του αγωνίσματος, και πέτυχε τον καλύτερο χρόνο με 1:56.54, βελτιώνοντας μάλιστα το πανελλήνιο ρεκόρ νέων Κ23 που είχε πετύχει στην Ντόχα (1:56.64).
Με ανάλογη επίδοση σήμερα, ο Σίσκος μπορεί όχι απλώς ν’ ανέβει στο βάθρο, αλλά να βρεθεί και στην κορυφή.
Ο παλιός… γνώριμος του Σίσκου από τις ηλικιακές διοργανώσεις, ο συνομήλικός του Ολεξάντρ Ζελτιάκοφ από την Ουκρανία, ήταν ο μόνος από τους υπόλοιπους που «κατέβηκε» το 1΄57΄΄, τερματίζοντας σε 1:56.90.
Ακολούθησαν ο Ελβετός Ρομάν Μιτιούκοφ (1:57.00), ο Ούγγρος Ανταμ Τέλεγκντι (1:57.12), ο Πολωνός Κσαβέρι Μάσιουκ (1:57.62), ο Ούγγρος Μπένεντεκ Κόβατς (1:57.99), ο Ισραηλινός Νταβίντ Γκέρτσικ (1:58.38) και ο Ιρλανδός Τζον Σορτ (1:58.89).
Χρυσό για τον Μπίλα
Νωρίτερα, ο Στέργιος Μπίλας είχα χαρίσει το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Ο 23χρονος κολυμβητής του Ολυμπιακού κατέλαβε την πρώτη θέση στον τελικό των 50μ. πεταλούδα με χρόνο 23.15 και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, μιμούμενος τον Απόστολο Παπαστάμο που αναδείχθηκε προχθές πρωταθλητής Ευρώπης στα 400μ. μικτή ατομική.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας