Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 32χρονης για βιασμό από τον πατέρα της – «Ξεκίνησε όταν ήμουν πέντε ετών»
Η 32χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα Καλαμαριάς υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της πρώτη φορά τη βίασε το 1998 όταν ήταν πέντε ετών
Για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία κατήγγειλε μία 32χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη τον 70χρονο πατέρα της.
Η 32χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα Καλαμαριάς τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της πρώτη φορά τη βίασε το 1998 όταν ήταν πέντε ετών.
Σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου δικογραφία
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, τη βίασε ξανά τον Αύγουστο του 2023 και τον Νοέμβριο του 2024 ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει τον Μάρτιο του 2024 και της προκάλεσε σωματικές βλάβες τον Ιούνιο του 2024.
Μετά την καταγγελία της, σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου πατέρα της δικογραφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και ενδοοικογενειακή βία. Ο 70χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ζει στο ίδιο σπίτι με την κόρη του.
- Περισσότερο από ένα παιχνίδι: Πώς η νέα Barbie ξορκίζει το στίγμα του αυτισμού στα παιδιά
- Από το περιβάλλον στην ισότιμη πρόσβαση: Πώς η Bayer Ελλάς επενδύει στη βιωσιμότητα με πράξεις
- Κλιμακώνουν οι αγρότες, σκέψεις και για τρακτέρ στην Αθήνα – Με ποινές απειλεί το Μαξίμου και συναντά μόνο τους «πρόθυμους»
- Ο μεγάλος τελικός του Super Cup: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «μονομαχούν» για τον τίτλο
- Σέρρες: Νέα ερωτήματα για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου – Ερευνάται η εμπλοκή και άλλων προσώπων
- Αγορά εργασίας: Για ποιες θέσεις γίνονται προσλήψεις από τις επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη



