
Ποιότητα και εμπειρία έστειλαν τον Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Χάλε (2-0, vid)
Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του μαχητικού Χένρι Σκούιρε με 2-0 σετ (7-6 [7], 7-6 [2]) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Χάλε.
Την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιήσει στο Χάλε της Γερμανίας πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Ελληνας τενίστας δυσκολεύτηκε απέναντι στον μαχητικό Χένρι Σκούιρε, αλλά στα τάι μπρέικ αποδείχθηκε ψυχραιμότερος και κατάφερε να πάρει τη νίκη (7-6 [7], 7-6 [2]).
Στα κρίσιμα σημεία «μίλησαν» η ποιότητα και η εμπειρία του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον συμπατριώτη μας να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του γερμανικού τουρνουά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε όλο το παιχνίδι είχαμε μόνο ένα μπρέικ πόιντ, το οποίο ήταν για τον Τσιτσιπά, όμως, ο Ελληνας τενίστας δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί.
Στους «16» ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νταρντέρι – Στρουφ.
Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν εύκολα τα σερβίς τους μέχρι το 3-4, όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μπρέικ πόιντ για το 5-3. Όμως, ο νεαρός Γερμανός το «έσβησε» και ισοφάρισε σε 4-4, με το σετ να οδηγείται στο τάι μπρέικ. Εκεί μετά από μια μεγάλη μάχη ο συμπατριώτης μας έφτασε στο 9-7 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.
Sprinkling in stardust ✨
[6] @steftsitsipas inches ahead 7-6(7) facing Squire @ATPHalle | #TerraWortmannOpen pic.twitter.com/zJdKRe4TUp
— ATP Tour (@atptour) June 18, 2024
Ιδια εικόνα και στο δεύτερο σετ, με τους δύο αντιπάλους να λύνουν και πάλι τις διαφορές του στο τάι μπρέικ. Όμως, σε αυτό ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε και με 7-2 έφτασε στο 2-0 και στην πρόκριση στους «16» του γερμανικού τουρνουά.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Clutch at crunch time ??@steftsitsipas finds a 7-6(7), 7-6(2) route past Squire
?@ATPHalle(Mathias Schulz) | #TerraWortmannOpen pic.twitter.com/JsPYnSkn8o
— ATP Tour (@atptour) June 18, 2024
- Καύσιμα: Οι τιμές του πετρελαίου εξανεμίζουν τις εκπτώσεις στη βενζίνη – Η «φωτιά» στη Μέση Ανατολή που δεν λέει να σβήσει
- Η Νορβηγία τιμά τη μνήμη των 77 θυμάτων του νεοναζί Μπρέιβικ, 15 χρόνια μετά την τρομοκρατική επίθεση
- Ο Ρωμαίος, η Ιουλιέτα, οι μαφιόζοι με τις επιχειρήσεις-βιτρίνα και ο καυτός Τζον Λεγκουιζάμο
- Μάχη για τη σωτηρία μιας βελανιδιάς μισής χιλιετίας – 79χρονη αρνείται την απαλλοτρίωση
- Πλαταμώνας: Σκηνές πανικού σε άγρια συμπλοκή ανηλίκων – Ένας τραυματίας
- Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ για τον Ολυμπιακό


