Ο Τίμπορ Πλάις αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Αναντολού Εφές ,καθώς ο 34χρονος Γερμανός σέντερ μετά από έξι χρόνια παρουσίας του στους Τούρκους.
Συνολικά ο Πλάις πανηγύρισε την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και δύο back-to-back κατακτήσεις EuroLeague (2021, 2022), όντας μάλιστα ο MVP στον τελικό του 2022 κόντρα στη Ρεάλ.
Ο Πλάις τη φετινή σεζόν έπαιζε στη EuroLeague 18 λεπτά, έχοντας κατά μέσο όρο 7.8 πόντους και 3.6 ριμπάουντ.
Δείτε την ανάρτηση
Bugün gerçek bir Anadolu Efesli ve gerçek bir şampiyona veda ediyoruz!
Unutulmaz maçlar, kritik anlarda alınan sorumluluklar ve unutamayacağımız final performansları…
Göstermiş olduğun adanmışlık ile birçok zaferimizde kilit rol oynadın. Aynı zamanda, örnek kişiliğin ve… pic.twitter.com/CEjFshueES
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.