Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Συμφώνησε με την Αναντολού Έφες ο Πουαριέ» (pic)

«Συμφώνησε με την Αναντολού Έφες ο Πουαριέ» (pic)

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τουρκία, ο Βενσάν Πουαριέ, που είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, συμφώνησε με την Αναντολού Έφες.

Στην Αναντολού Έφες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βενσάν Πουαριέ, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα στην Τουρκία.

Χθες από τη Σερβία τόνιζαν πως ο Γάλλος ήταν στο στόχαστρο των Τούρκων, προσφέροντάς του ένα ποσό γύρω στα 1,7 εκατομμύρια, ενώ και ο Παναθηναϊκός παρακολουθούσε στενά την υπόθεση, δίχως όμως να καταθέσει πρόταση.

Τώρα, ο Μπουράκ Αλατσά τονίζει πως ο Πουαριέ ήρθε σε συμφωνία με την Έφες και θα αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης μόλις ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα όπως τονίζει ο ίδιος δημοσιογράφος, οι Τούρκοι θέλουν να κρατήσουν και τον Ντάνιελ Οτούρου, ενώ κοντά στην αποχώρηση βρίσκονται οι Ταϊρίκ Τζόουνς και Τιμπόρ Πλάις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

«Ο τουρκικός σύλλογος προσφέρει στον σέντερ συμβόλαιο 1,7 εκατομμυρίων και υπό αυτό το πρίσμα φαίνεται ότι ο Πουαριέ θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία! Εκτός από την Εφές, μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται περισσότερο είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν έχει κάνει ακόμη συγκεκριμένη πρόταση», είχαν αναφέρει χαρακτηριστικά οι Σέρβοι, με τον Πουαριέ όπως όλα δείχνουν να καταλήγει τελικά στην Εφές.

Ο Γάλλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης φέτος μέχρι στιγμής στην Euroleague έχει μέσο όρο 8.9 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 1.5 μπλοκ και 13.5 στο σύστημα αξιολόγησης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

inSports

Δεν πάει στο Προολυμπιακό ο Παπαπέτρου – «Η απόφαση είναι καθαρά προσωπική» (pic)

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μείνει εκτός του Προολυμπιακού τουρνουά με την Εθνική, εξήγησε με ανάρτησή του ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024