«Θα κάνει πρόταση σε Μπράουν ο Παναθηναϊκός»
Εξελίξεις από το Ισραήλ για Λορέντζο Μπράουν και Παναθηναϊκό
Νέα εξέλιξη φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση του Λορέντζο Μπράουν.
Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Άρελ Γκίνσμπερ, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον Αμερικανό (με το ισπανικό διαβατήριο) γκαρντ, προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ του.
Το συμβόλαιο του Μπράουν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, αλλά το μέλλον του στους Ισραηλινούς θεωρείται τουλάχιστον αβέβαιο.
Ο Παναθηναϊκός και η Ρεάλ Μαδρίτης
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του 33χρονου γκαρντ έχει ακουστεί προσφάτως και για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Γκίνσμπερ, η «Βασίλισσα» έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Μπράουν.
Πλέον, μένει να φανεί στο προσεχές μέλλον αν το ρεπορτάζ του Ισραηλινού δημοσιογράφου ισχύει και όντως ο Παναθηναϊκός κινηθεί τελικά για την απόκτηση του έμπειρου play maker, ο οποίος εφόσον αποκτηθεί θα ανεβάσει επίπεδο την περιφέρεια των πρωταθλητών Ευρώπης.
- Ειδική πτήση επαναπατρισμού για Έλληνες πολίτες με κατοικίδια
- Χρυσή Αυγή: Στη φυλακή και η Ελένη Ζαρούλια, πρώην βουλευτής και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου
- Στις ΗΠΑ για τον γιο του Στογιάκοβιτς ο μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδας Νίκος Ζήσης (vid)
- Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση του 25χρονου στην Πολίχνη
- Αποκλειστικό in: ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ θα διεκδικήσουν από κοινού ευρωπαϊκούς πόρους για τον αθλητισμό;
- Κατάσχεση 219 κιλών κάνναβης skunk από το Λιμεναρχείο Πειραιά – Τρεις συλλήψεις

