«Θα κάνει πρόταση σε Μπράουν ο Παναθηναϊκός»
Εξελίξεις από το Ισραήλ για Λορέντζο Μπράουν και Παναθηναϊκό
Νέα εξέλιξη φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση του Λορέντζο Μπράουν.
Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Άρελ Γκίνσμπερ, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον Αμερικανό (με το ισπανικό διαβατήριο) γκαρντ, προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ του.
Το συμβόλαιο του Μπράουν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, αλλά το μέλλον του στους Ισραηλινούς θεωρείται τουλάχιστον αβέβαιο.
Ο Παναθηναϊκός και η Ρεάλ Μαδρίτης
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του 33χρονου γκαρντ έχει ακουστεί προσφάτως και για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Γκίνσμπερ, η «Βασίλισσα» έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Μπράουν.
Πλέον, μένει να φανεί στο προσεχές μέλλον αν το ρεπορτάζ του Ισραηλινού δημοσιογράφου ισχύει και όντως ο Παναθηναϊκός κινηθεί τελικά για την απόκτηση του έμπειρου play maker, ο οποίος εφόσον αποκτηθεί θα ανεβάσει επίπεδο την περιφέρεια των πρωταθλητών Ευρώπης.
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους




