«Θέλει τον Κλάιμπερν στη Μονακό ο Τζέιμς» (pic)
Ο Γουίλ Κλάιμπερν μένει ελεύθερος από την Αναντολού Έφες, με τη Μονακό και την Αρμάνι Μιλάνο να ενδιαφέρονται για τον Αμερικανό.
Ένα από τα δυνατά ονόματα που αναμένεται να βγουν στην αγορά της Euroleague είναι ο Γουίλ Κλάιμπερν, αφού το συμβόλαιό του με την Αναντολού Έφες ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες.
Έτσι, ήδη ομάδες έχουν ξεκινήσει να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους διάφορες ομάδες, με πιο δυναμικά να έχουν μπει η Μονακό και η Αρμάνι Μιλάνο σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Μπουράκ Αλατσά. Ο Μάικ Τζέιμς έχει πολύ καλές σχέσεις με τον 34χρονο φόργουορντ και αναμένεται να προσπαθήσει να τον πείσει να γίνει κάτοικος Πριγκιπάτου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πάντως δεν παίζει μόνη της, με την Αρμάνι Μιλάνο να είναι κι εκείνη έτοιμη να κινηθεί για τον Γουίλ Κλάιμπερν.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
🚨🚨🚨
⚪️🔵 Anadolu Efes ile sözleşmesi biten Will Clyburn kısa süre içerisinde Olimpia Milano veya AS Monaco arasında bir seçim yapacak.
🧐 34 yaşındaki Amerikalı forvetin transferi için yakın arkadaşı Mike James’de oldukça istekli. pic.twitter.com/cZV2B89oZU
— Burak Alaca (@Burak_Alaca_) June 15, 2024
Όσον αφορά στον Μάικ Τζέιμς, υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Αμερικανός υπέγραψε μέχρι το 2027. Ο 34χρονος γκαρντ υπέγραψε χρυσό συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, όπου και θα λάβει εξωπραγματικές απολαβές μέχρι το 2027, ύψους συνολικά 8,5 εκατ. δολαρίων, δηλαδή περίπου 8 εκατ. ευρώ. Την φετινή σεζόν ο Τζέιμς είχε 13.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στο γαλλικό πρωτάθλημα και 17.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, κερδίζοντας μάλιστα το βραβείο του MVP στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- Πάνω από τριάντα πόντοι το ύψος του χιονιού στο Μουζάκι-Συστάσεις της Δημοτικής Αρχής στους πολίτες
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 24χρονος που παρέσυρε και σκότωσε 27χρονη δύο μέρες πριν τον γάμο της
