Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Marca: «Ο Χεζόνια υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα για 4 χρόνια» (pic)

Marca: «Ο Χεζόνια υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα για 4 χρόνια» (pic)

Η «Marca» έβαλε… βόμβα με δημοσίευμά της, καθώς αναφέρει πως ο Μάριο Χεζόνια υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

Έτοιμη για τη «βόμβα» της χρονιάς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ φαίνεται πως είναι η Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο Μάριο Χεζόνια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών με τους Καταλανούς, με ετήσιες απολαβές οι οποίες θα ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ!

«Σεισμός» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με την «Marca» να στέλνει τον Κροάτη στην Μπαρτσελόνα!

Ο Χεζόνια βρισκόταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο απέρριψε όλες τις προτάσεις που του έγιναν από την πλευρά της «Βασίλισσας». Η Μπάρτσα δίνει… γη και Ύδωρ και όπως φαίνεται θα κάνει δικό της τον 29χρονο άσο, ο οποίος επιστρέφει στη Βαρκελώνη έπειτα από 9 χρόνια, καθώς είχε φορέσει ξανά τα μπλαουγκράνα την τριετία 2012-2015.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η Ρεάλ έχει ακόμα, βάσει συμφωνίας, το δικαίωμα να… ισοφαρίσει την πρόταση της Μπαρτσελόνα, αλλά κάτι τέτοιο την παρούσα χρονική στιγμή φαντάζει ως πολύ δύσκολο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μάριο Χεζόνια φέτος είχε μέσο όρο 13.5 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο στη Εuroleague. Μια εξαιρετική σεζόν για τον Κροάτη σούπερ σταρ, όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης απέτυχε να κάνει το back to back, καθώς ηττήθηκε στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης από τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Only in

Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στα παιδιά - Αποκαλυπτική έρευνα της Unicef σε ελληνικά σχολεία

Συγκλονιστική είναι η μελέτη της Unicef για το πώς η κλιματική αλλαγή και οι καταστροφικές της συνέπειες επηρεάζουν αρνητικά την ευημερία των παιδιών στην Ελλάδα. Ανοχύρωτα τα δημόσια σχολεία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024