Σελίν Ντιόν: Το άγνωστο βίντεο του 2008 και τα πρώτα συμπτώματα από το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου
Ένα βίντεο, από το 2008, στη δημοσιότητα όπου η Σελίν Ντιόν παρατήρησε τα πρώτα συμπτώματα από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, όταν ακόμα δεν γνώριζε ότι πάσχει από τη συγκεκριμένη ασθένεια.
Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο, από το 2008, όπου η Σελίν Ντιόν παρατήρησε τα πρώτα συμπτώματα από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, όταν ακόμα δεν γνώριζε ότι πάσχει από τη συγκεκριμένη ασθένεια.
H Σελίν Ντιόν πάλευε με τα συμπτώματα της σπάνιας νευρολογικής πάθησης, το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της το 2008.
Στο βίντεο η 56χρονη τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα πρώτα της συμπτώματα στους γιατρούς κατά τη διάρκεια της περιοδείας Taking Chances, όταν ακόμη δεν γνώριζε ότι πάσχει από την ασθένεια.
Τα παράπονα της Σελίν Ντιόν
Τραβηγμένο από το ντοκιμαντέρ της «Celine: Through the Eyes» του 2010, το κλιπ δείχνει τη Σελίν Ντιόν να παραπονιέται για φωνητικούς «σπασμούς» και «συμπτώματα σαν κρυολόγημα» ενώ προσπαθούσε να τραγουδήσει τις επιτυχίες της.
Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε τελευταία ότι πάλευε κρυφά με το σύνδρομο για 17 ολόκληρα χρόνια προτού το αποκαλύψει στο κοινό, παραδεχόμενη ότι το να λέει ψέματα στους θαυμαστές της ήταν «πολύ βαρύ» για να το αντέξει.
Ακόμα παραδέχτηκε ότι έπαιρνε έως και 90 mg Valium την ημέρα για να περιορίσει τα συμπτώματα που βίωνε, μία δοσολογία που μπορούσε να την είχε σκοτώσει.
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο
- Συλλήψεις στη Χαλκίδα για αρχαία, ναρκωτικά και όπλα
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442